Oyunculukta Ajans Faktörü

Oyuncu olmak için bir çok yol mevcut ancak; bunlardan en güvenilir yolu ise, oyunculuk ajanslarıyla çalışmaktır. Adım adım yükseleceğiniz oyunculuk merdiveninde, ajanslar başarınızı sağlayacaktır. Oyunculuk ajans isimleri, sizin için güven verici olmalıdır. Bu yüzden yeni kurulmuş ve ya henüz kurumsallaşmamış kişilerden uzak durmalısınız. Bu kişiler sizleri büyük vaadlerle kandırabilirler. Bu yönden kurumsallaşmamış kişilerden mümkün olduğunca uzak durmanız gerekmektedir. Sizleri bir anda ünlü bir yıldız yapacağını söyleyen kişiler, öncesinde çok başarılı işler yaptıklarını söylerler ancak bunu kanıtlayamazlar. Bu yüzden size güven vermeyen oyunculuk ajans isimleri uzak durmanız gerekmektedir. İkamet ettiğiniz şehirlerde (eğer varsa) oyunculuk ajanslarını iyice araştırdıktan sonra, oyunculuk ajansı Bursa kayıt yaptırabilirsiniz. Oyunculuk kariyerinizin başlaması için, güvendiğiniz bir oyunculuk ajansına kayıt yaptırmaya gitmeniz sizin lehinize gerçekleşecek bir durumdur.


Herhangi bir oyunculuk ajansına kayıt yaptırmadan oyunculuk hayaliniz sadece hayal olarak kalacaktır. Oyunculuk ajansı Bursa kayıt yaptırırken sizden küçük bir ücret talep edilir. Bu ücret yeni yüz arayan film ekiplerinin, sizin fotoğraflarını görmek için yapılacak olan profesyonel fotoğraf çekimleri içindir. Kadrosunda muhakkak profesyonel fotoğrafçılar bulunduran oyunculuk ajansları, sizin fotoğraf çekimlerinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirir. Çekilen fotoğraflar yeni yüzler arayan film ekiplerine gösterilir. Aradığı yüzün siz olduğuna karar veren film ekipleri, sizinle iribata geçmek için, kayıt yaptırdığınız oyunculuk ajansından iletişim bilgilerinizi alır. Bununla beraber oyunculuk ajansı Bursa hayatınız başlamış demektir. Film ekibinin teklifini iyice değerlendirmelisiniz.
İlk adım atacağınız oyunculuk hayatınızda ilk filminizin mükemmel olmasını beklememelisiniz. Siz ne kadar çok filmde başarılı bir oyunculuk sergilerseniz o kadar çok başarılı film teklifleri alırsınız. Bu sebepten olabildiğince senaryoyu anlamaya ve teklifi kabul etmeye çalışın. Ancak canlandıracağınız karakter sizin kişiliğinizden uzak bir karakter ise, bu tekliflerden uzak durmaya gayret gösterin. Çünkü sizin karakterinizle uyuşmayan bir rolü oynarken oldukça zorlanacaksınız. Karaktere tamamıyla hakim olmanız ve gerçekmiş gibi oynamanız gerekmektedir. Bu sebepten filmin senaryosunu kafanızda defalarca canlandırmanız ve filme odaklanmanız gerekmektedir. Güzel geçen film seti sonrasında, oyunculuk kariyerinizde büyük bir adım atmış sayılacaksınız. Oyunculuk ajansınız sürekli size destek vermekle beraber, sizi ünlendirip gurur duymak için, bir çok film teklifini size yönlendirecektir.

Author: admin

Share This Post On